Kapcsolat

Írjon nekünk e-mailt!

E-mail

Szolgáltatásaink

Szitázás - szitanyomás

A szitázási eljárás során a számítógépes grafikát egy keretre felfeszített sűrű szövésű szitára világítják le, ezáltal a háttér telített lesz, maga a grafika pedig üres. Az így elkészített szitakeretbe kerül a festék, erről pedig a megfelelő helyen a pólóra, pulcsira vagy egyéb textiltermékre. Saját műhelyünknek köszönhetően szívesen fogadunk kisebb 10-20 db-os, de akár 1000db-os megrendeléseket is.
Az eljárásból adódóan a megfelelő minőségű grafika elengedhetetlen, ezért a legtöbb mintához csak vektoros állományokat fogadunk el, vagy grafikai díj ellenében elkészítjük ezeket akár kézzel rajzolt vázlat alapján is. (Kivétel ezalól az egyszínű raszteres vagy átmenetes grafika, ezeket úgynvezett halftone technikával tudjuk megvalósítani, ilyenkor nem készül külön vektoros grafika. Néhány ilyen grafikával készült póló megtekinthető a Referenciák menüpontban.)
Szitázásra vonatkozó árlistánk megtalálható az Áraink menüpont alatt.

Gépi hímzés

Korszerű hímzőgépek segítségével a legkülönfélébb grafikák hímzését tudjuk vállalni, akár 12 direkt színig. Ennél a technológiánál a számítógépes grafikából egy hímzőprogram készül, ami tartalmazza az öltések elhelyezkedését, színváltásokat, stb., majd ez alapján a program alapján kerül a hímzés a pólóra, pulcsira vagy egyéb termékre. Mivel a hímzések ára öltésszámtól függ, konkrét árat csak a pontos grafika ismeretében tudunk adni, melyhez vektoros anyagra, vagy nagy felbontású (min 300dpi) képfájlra van szükségünk. Árajnlat kérése.

Tamponnyomás, gravírozás, reklámtárgyak

Vállalunk nagyon sokféle reklámtárgyat tamponnyomással, gravírozással, melyekből kedvére válogathat a Katalógusok oldalon. Az ott szereplő árak azonban csak tájékoztató jellegűek, pontos árajánlathoz szükségünk van a darabszámra, feliratozni kívánt színek számára, amennyiben valami konkrét elképzelése van, vagy csak sejti, hogy mit szeretne, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailen és segítünk.

Nyomdai munkák

A sokrétű alvállalkozói körünknek köszönthetően mindig az Őn igényeinek megfelelően tudjuk elkészíteni az adott nyomdai munkát, legyen szó kiadványról, plakátról, szórólapról, molinóról - kis (digitális nyomdai) tételek, vagy nagyobb ofszetnyomadi munkák esetén is. Mivel nyomdai előkészítéssel is foglalkozunk, így a nyomdába kerülés előtt le tudjuk ellenőrizni az anyagot, így biztosan nem fog csalódni a végeredményben.

Grafikai tervezés - nyomdai előkészítés

10 éves tapasztalattal rendelkező grafikusunk készséggel áll rendelkezésére bármilyen anyag elkészítésében akár kézi vázlat alapján, akár kész anyagok nyomdai előkészítében. Korábbi munkáinkat meg tudja tekinteni a Referenciák oldalon.

Copyright © 2010 MM, Web design: TemplateWorld and SmashingMagazine